نیاز به مشاوره و خدمات دارید؟

با تکمیل فرم زیر، در کوتاه ترین زمان، خدمات، مشاوره و آموزش دریافت نمایید.

نیاز به راهنمایی بیشتری دارید؟

جهت دریافت مشاوره فرم زیر را تکمیل کنید تا تیم پشتیبانی مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرد.

وکیل حقوقی برای پرونده های ملکی + لیست مشاوران

وکیل حقوقی برای پرونده های ملکی

امتیاز دهید

فهرست مطالب

لیست وکیل های حقوقی برای پرونده ملکی

فرشاد رحمانی

فرشاد رحمانی

مشاور امور حقوقی
امتیاز: 4
سابقه فعالیت: 20سال
مکان فعالیت: تهران
دریافت مشاوره و خدمات
فاطمه کریمی

فاطمه کریمی

مشاور حقوقی
امتیاز: 3.8
سابقه فعالیت: 3 سال
مکان فعالیت: تهران
دریافت مشاوره و خدمات
مسعود عباسی

مسعود عباسی

مشاور حقوقی
امتیاز: 4.6
سابقه فعالیت: 10 سال
مکان فعالیت: کرج
دریافت مشاوره و خدمات
عطیه شمس اللهی

عطیه شمس اللهی

مشاور حقوقی
امتیاز: 3.5
سابقه فعالیت: 12 سال
مکان فعالیت: تهران
دریافت مشاوره و خدمات
فاطمه  صفائی پورزمانی

فاطمه صفائی پورزمانی

مشاور حقوقی
امتیاز: 4.5
سابقه فعالیت: 5 سال
مکان فعالیت: تهران
دریافت مشاوره و خدمات
سید امیرحسین لسانی

سید امیرحسین لسانی

مشاور حقوقی
امتیاز: 4.6
سابقه فعالیت: 10 سال
مکان فعالیت: قم
دریافت مشاوره و خدمات
حسن مهراجی

حسن مهراجی

مشاور حقوقی
امتیاز: 4.6
سابقه فعالیت: 12 سال
مکان فعالیت: تهران
دریافت مشاوره و خدمات
کسری ایزدی

کسری ایزدی

مشاور حقوقی
امتیاز: 4.7
سابقه فعالیت: بیش از 10 سال
مکان فعالیت: همدان
دریافت مشاوره و خدمات
اکبر آقاپور اناری

اکبر آقاپور اناری

مشاور حقوقی
امتیاز: 3.5
سابقه فعالیت: 20 سال
مکان فعالیت: تهران
دریافت مشاوره و خدمات
فرهاد مهربخش

فرهاد مهربخش

مشاور حقوقی
امتیاز: 4.6
سابقه فعالیت: 12 سال
مکان فعالیت: کرج
دریافت مشاوره و خدمات

وظایف وکیل حقوقی برای پرونده های ملکی

وکیل حقوقی برای پرونده‌های ملکی، می‌تواند در زمینه‌های زیر به مراجعان کمک کند:

  • ارائه راهنمایی و آموزش حقوقی در موضوع مورد نظر؛
  • تهیه و تنظیم قرارداد با حفظ منافع موکل؛
  • حضور در دادگاه و دفاع از حقوق قانونی موکل؛
  • حل اختلافات و ایفای نقش میانجی؛
  • بررسی حقوقی یک ملک.

در ادامه هر کدام از این موارد را بررسی می‌کنیم.

ارائه راهنمایی و آموزش حقوقی در موضوع مورد نظر:

یکی از اولین نیازهای مراجعان دریافت اطلاعات و آگاهی ضروری در رابطه با موضوع ملکی مورد نظر است. در این مرحله، وکیل قوانین مرتبط را برای مراجع خوانده و سپس آن را به زبان ساده تفسیر می‌کند. یک راهنمایی حقوقی جامع می‌تواند افراد را از حقوق خود و وظایف خود در برابر دیگران آگاه کند. یکی از بهترین شیوه‌ها برای دریافت آموزش و راهنمایی حقوقی استفاده از وکیل به صورت غیر حضوری و با شیوه‌های تماس تلفنی و آنلاین است. در این جلسات معمولا وکیل تمرکز اولیه خود را در دادن اطلاعات کافی به موکل صرف می‌کند.

تهیه و تنظیم قرارداد با حفظ منافع موکل:

یکی از راه‌های پیشگیری از بروز مشکلات حقوقی، جلوگیری از دور زدن قرارداد و شکایت طرفین به علت ابهام در قرارداد یا تعهدات مربوط به آن، استفاده از فرم قرارداد جامع است. این قرارداد تمام قوانین مرتبط ملکی را درنظر گرفته و مانع سوء استفاده طرفین معامله و حتی وارثان یا خریداران آینده‌ی آن می‌شود. به همین دلیل برای اطمینان از قانونی بودن قراردادهای ملکی، معمولا تهیه و تنظیم آن را به وکلا سپرده می‌شود.

تهیه و تنظیم قرارداد با حفظ منافع موکل:

حضور در دادگاه و دفاع از حقوق قانونی موکل:

یکی از شناخته شده‌ترین مواردی که وکیل می‌تواند در زمینه پرونده‌های حقوقی ملکی به موکل کمک کند، حضور در دادگاه به نمایندگی از موکل است. وکیل با ارائه به موقع اسناد و مدارک، با استناد به شاهدین و شواهد، با رعایت مواد و تبصره‌های قوانین، از منافع موکل خود دفاع می‌کند. در ادامه پیگیر نتیجه پرونده شده و درصد موفقیت را با استناد به مدارک، به موکل خود اعلام می‌کند. البته وکلا در ابتدایی‌ترین مرحله از بررسی شکواییه می‌توانند به صورت حدودی رای دادگاه را پیشبینی کرده و آن را به اطلاع مراجعان برسانند.

حل اختلافات و ایفای نقش میانجی:

یکی از بهترین موارد استفاده از وکیل حقوقی برای پرونده‌های ملکی، نقش میانجیگری آن است. در این شیوه، پیش از بروز درگیری یا شکایت، طرفین به صورت موقت مصالحه کرده و از یک وکیل بی‌طرف می‌خواهند که بد درنظر گرفتن حقوق طرفین و در چارچوب قانون قضاوت کند. این موارد می‌تواند شامل دعاوی موجر و مستاجر، مزاحمت ملکی، تصرف، ممانعت، تعیین حدود، منطقه مشاع، ساخت و ساز و … باشد. استفاده از وکیل به عنوان میانجی باعث می‌شود که اغلب اختلافات چندین برابر سریع‌تر، کم هزینه‌تر و با کمترین زحمت، مرتفع شود. طبیعتا حل دعاوی پیش از حضور در دادگاه، می‌تواند انتخاب هر شهروند مطلع باشد.

بررسی حقوقی یک ملک:

در بسیاری از مواقع قصد خرید یک ملک را دارید اما از قانونی بودن آن مطلع نیستید. با توجه به هزینه بالا، نمی‌توانید در مورد معامله آن ملک ریسک کنید؛ بنابراین لازم است که از خدمات بررسی حقوقی ملک توسط وکیل استفاده کنید. وکیل سند، نسق، مبایعه نامه، اجاره نامه، مدارک مالکیت یا سرقفل و سایر اسناد را بررسی کرده و به مراجع اطلاع می‌دهد که آیا این ملک قانونی است یا خرید آن با ریسک قانونی همراه خواهد بود. بررسی وضعیت مستاجر (در صورت وجود)، بررسی مالیات و وضعیت ثبت ملک از دیگر مواردی است که وکیل پیش از معامله آن را در نظر گرفته و شرایط را به موکل خود اطلاع می‌دهد.

در هنگام انتخاب وکیل حقوقی برای پرونده های ملکی باید به چه ویژگی هایی توجه کنیم؟

انتخاب یک وکیل حرفه‌ای اولین اقدامی است که هر مراجع باید در ابتدای مسیر آن را انجام دهد. برای انتخاب وکیل مناسب برای پرونده‌های ملکی باید ویژگی‌های زیر را در نظر بگیرید:

  • تجربه در زمینه پرونده‌های ملکی؛
  • تحصیلات و تسلط بر قوانین؛
  • مهارت بیان و استناد به موقع؛
  • حفظ اسناد و اطلاعات موکل.

در ادامه هر کدام از این موارد را توضیح می‌دهیم.

تجربه در زمینه پرونده‌های ملکی:

وکلای با تجربه در برخورد با مشکلات متداول با سرعت بیشتری راه حل‌های تضمین شده را به موکلان خود ارائه می‌دهند. همچنین وکلای با تجربه در مواجهه با مدارک و اسناد اولیه می‌توانند برآورد درستی از نتیجه شکایت یا دعاوی داشته باشند. این تجربه تحت تاثیر دو عامل قرار می‌گیرد؛ اول تجربه براساس سال و دوم تجربه بر اساس تعداد پرونده‌هایی که با موضوع مشابه توسط وکیل بررسی شده‌اند.

تحصیلات و تسلط بر قوانین:

داشتن تحصیلات بالا و مسلط بودن بر قوانین، هر چند که با یکدیگر ارتباط دارند اما می‌توانند به عنوان دو گزینه مجزا بررسی شوند. احراز تحصیلات وکیل اغلب ساده بوده و در مشخصات هر وکیل به آن اشاره می‌شود؛ اما تسلط بر قوانین را می‌توان از تعداد پرونده‌های موفق و رضایت کاربران متوجه شد. وکیل پرونده ملکی باید تغییرات قوانین، حذف و جایگزینی مقررات جدید را به خوبی بشناسد.

مهارت بیان و استناد به موقع:

وکیل باید بتواند به زبان تخصصی با قاضی و به زبان ساده با موکل خود صحبت کرده و در لحظه با تکیه بر اطلاعات و آگاهی از پرونده، استنادهای به موقعی داشته باشد. شما می‌توانید بخش قابل توجهی از این ویژگی را در اولین جلسات مشاوره امور ملکی مشاهده کنید. در صورتی که فن بیان و دانش وکیل در زمینه مورد نظر چشمگیر بود، بهتر است برای ادامه مراحل پیگیری حقوقی امور ملکی هم از او استفاده کنید. برای احراز این ویژگی چند سوال مناسب را از قبل یادداشت کرده و در جلسه اول از وکیل خود پاسخ آن را بخواهید.

مهارت بیان و استناد به موقع:

حفظ اسناد و اطلاعات موکل:

گاهی پرونده‌های ملکی دارای ارزش مالی بسیار بالایی هستند. به همین دلیل نمی‌توان پرونده مربوط به آن را به هر کسی سپرد. در صورتی که طرف مقابل بتواند به برخی اسناد دست پیدا کند، ممکن است روند دادگاه برخلاف شما پیش برود. در مراجعات حضوری و در پرونده‌های حساس، این احتمال وجود دارد که اطلاعات وکیل شما در اختیار طرفین دعوی قرار گیرد؛ اما در مراجعه غیرحضوری شما می‌توانید اطمینان داشته باشید که اطلاعات شما کاملا حفظ شده و اشخاص حقیقی یا شرکت‌های طرف شکایت نمی‌توانند به هیچ وجه به اطلاعات یا وکیل شما دسترسی داشته باشد. فعالیت تمام وکلای آنلاین زیر نظر تیم پشتیبان انجام شده و رضایت شما هم برای سایر موکلان بازتاب داده خواهد شد.

چطور یک وکیل توانمند برای پرونده ملکی خود انتخاب کنیم؟

با وجود دانستن ویژگی‌هایی که در تیتر قبل نام برده شد، از کجا می‌توان متوجه شد که آیا یک وکیل از آن ویژگی‌ها در حد مطلوبی برخوردار است یا خیر؟ اگر بخواهید به صورت حضوری وکیلی را برای پرونده ملکی خود انتخاب کنید چاره‌ای جز پرس‌وجو محلی نخواهید داشت. در صورتی که بخواهید وکیل خود را به صورت غیرحضوری انتخاب کنید، راه‌های فراوانی برای احراز صلاحیت وکیل وجود دارد. یکی از این راه‌ها استفاده از وکلای تخصصی است که در موضوعاتی محدود، تخصصی و به تعداد زیادی از موکلان خدمات ارائه می‌دهند. مورد دوم امتیاز و نظرات سایر کاربران است که در سامانه آنلاین می‌توانید آن را مشاهده کنید. سوم سال‌های سابقه و چهارم میزان تحصیلات تخصصی وکیل است. با توجه به فضای آنلاین و شفافی که امروزه به وجود آمده، مراجعان می‌توانند به راحتی و بد چند کلیک، وکلای تخصصی را پیدا کرده و با هم مقایسه کنند. یکی از سامانه‌های تخصصی در این زمینه، پلتفرم مباشر است که با کمک پشتیبانی آنلاین، شماره تماس و تنوع بالا در مسیرهای ارتباطی توانسته زمینه مناسبی را برای دریافت خدمات حقوقی یا کیفیت فراهم کند.

استفاده از وکیل ملکی برای انواع دعاوی

انواع دعاوی ملکی که برای رفع آن به وکیل حقوقی ملکی نیاز دارید، شامل موارد زیر هستند:

  • دعاوی ملکی حقوقی؛
  • دعاوی ملکی کیفری؛
  • دعاوی ملکی ثبتی.

در ادامه هر کدام از این موارد را توضیح می‌دهیم.

 

دعاوی ملکی حقوقی:

 

دعاوی ملکی کیفری:

 

دعاوی ملکی ثبتی:

 

مشاوره تلفنی با مباشر

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سایر مقالات

جدیدترین‌های بانک قوانین

دسته بندی قوانین

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید تا پشتیبانان مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.