...

نیاز به مشاوره و خدمات دارید؟

با تکمیل فرم زیر، در کوتاه ترین زمان، خدمات، مشاوره و آموزش دریافت نمایید.

نیاز به راهنمایی بیشتری دارید؟

جهت دریافت مشاوره فرم زیر را تکمیل کنید تا تیم پشتیبانی مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرد.

کارت بازرگانی را از کجا بگیریم؟ + مراحل دریافت کارت بازرگانی

کارت بازرگانی از کجا بگیرم؟

امتیاز دهید

فهرست مطالب

بر اساس ماده ۵ و ۶ آیین‌نامه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ثبت درخواست کارت بازرگانی توسط سامانه جامع تجارت ایران انجام می‌شود. این سامانه خدماتی مانند صدور و تمدید کارت بازرگانی را به عهده دارد. افرادی که می‌خواهند کارت بازرگانی دریافت کنند باید ابتدا با سامانه جامع تجارت ایران آشنا شوند. این سامانه دارای تیم پشتیبان در محدوده ساعت اداری بوده و می‌تواند نکات ضروری مربوط به دریافت کارت بازرگانی را در هنگام درخواست صدور، به شما ارائه دهد. سامانه دریافت کارت بازرگانی برخلاف سال‌های گذشته که فرایند اداری بسیار پر تکلفی داشت، امروزه با به وجود آوردن یک سیستم غیرحضوری، بسیاری از شرایط لازم برای متقاضیان را ساده‌تر کرده است. ما در این مقاله می‌خواهیم آدرس سایت، نحوه ثبت‌نام و روش ایجاد صفحه شخصی در سامانه جامع تجارت ایران را با کمک تصویر و آموزش گام به گام به شما ارائه دهیم.

سامانه جامع تجارت

روش ورود به سایت برای دریافت کارت بازرگانی

برای گرفتن کارت بازرگانی باید ابتدا به آدرس زیر مراجعه کنید:

https://www.ntsw.ir/

این سایت سامانه جامع تجارت ایران نام داشته که زیر مجموعه وزارت صنعت و معدن و تجارت به متقاضیان دریافت کارت بازرگانی به صورت خدمات آنلاین ارائه می‌دهد. برای ورود به این سایت به شما پیشنهاد می‌کنیم که از بروزترین مرورگر گوگل کروم یا موزیلا فایرفاکس استفاده کنید. شما برای ورود به سامانه جامع تجارت و دریافت خدمات، مستلزم رعایت شرایط ثبت‌نام و طی کردن مراحل آن هستید.  ما در تیتر بعدی این مورد را بیشتر توضیح خواهیم داد. 

سایت جامع تجارت

ثبت نام در سامانه جامع تجارت ایران

برای درخواست صدور کارت بازرگانی پس از ورود به سامانه جامع تجارت ایران همانند تصویر پایین روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

جامع تجارت

مانند تصویر نمونه با صفحه اطلاعات هویتی مواجه می‌شوید.

سامانه صمت

در این قسمت باید مراحل زیر را انجام دهید:

  • ابتدا کد ملی خود را وارد کنید.
  • شماره همراه خود را که به نام متقاضی است، ثبت کنید.
  • در ادامه تاریخ تولد خود را ثبت کنید. دقت کنید که در این قسمت اطلاعات هویتی شما از سامانه ثبت احوال کشور استعلام گرفته شده و صحت سنجی می‌شود.
  • یک شماره تماس ثابت، کد پستی و ایمیل وارد کنید.
  • براساس کدپستی که وارد کرده‌اید، سامانه آدرس شما را از بانک داده اداره پست استخراج کرده و در قسمت مدیریت حساب کاربری به شما نمایش خواهد داد. بنابراین در صورت اشتباه یا ناقص بودن آدرس، باید از اداره پست آن را اصلاح کنید. زیرا در این سامانه بخش تغییر آدرس قفل است.
  • یک تصویر با سایز 200 کیلوبایت از خود آپلود کنید. این عکس رنگی، با پس‌زمینه سفید، رعایت حجاب اسلامی، بدون پوشش صورت بوده و در مجموع باید تمام شرایط یک عکس پرسنلی را داشته باشد.
  • کلمه عبور مورد نظر خود را وارد کنید. این کلمه عبور باید حداقل 8 کاراکتر، شامل اعداد، حروف کوچک و بزرگ انگلیسی به همراه حداقل یک علامت باشد.
  • اگر می خواهید امنیت حساب کاربری خود را افزایش دهید، تیک گزینه «مایل به استفاده از رمز عبور دو عاملی هستم» را فعال کنید. در این صورت هر موقع که خواستید وارد سایت شوید، یک رمز عبور موقت به شما پیامک می‌شود.
  • گزینه «ثبت اطلاعات و ادامه» را بزنید. مانند تصویر زیر وارد صفحه جدیدی خواهید شد.

سامانه جامع تجارت صمت

  • به شما یک رمز موقت به نام کد اعتبار سنجی ارسال شده است. آن را در کادر مربوطه وارد کنید و گزینه تکمیل ثبت نام را بزنید.

ثبت نام شما در این مرحله با موفقیت تکمیل شده است. شما می‌توانید با وارد کردن مشخصات حساب کاربری، وارد صفحه شخصی خود در سامانه جامع تجارت ایران شوید.

از مباشر مشاوره بگیر

نحوه ورود به حساب کاربری برای دریافت کارت بازرگانی

در صورتی که مراحل ثبت نام را به درستی پشت سر گذاشته باشید، مانند تصویر زیر به صفحه ورود هدایت می‌شوید.

سامانه جامع تجارت ایران

شما می‌توانید با وارد کردن کدملی خود به عنوان نام کاربری و رمز عبوری که انتخاب کرده‌اید، وارد صفحه شخصی خود در سامانه جامع تجارت ایران شوید. این صفحه همچنین دارای کد امنیتی حاوی یک مساله ساده‌ی ریاضی است. پس از کلیک روی گزینه «ورود» مانند تصویر زیر وارد کارتابل خود می‌شوید.

کارتابل شخصی

در این صفحه دقت کنید که نام «نقش جاری» در بالا سمت چپ تصویر برای شما به درستی انتخاب شده باشد. گزینه مدیریت صدور و تمدید کارت بازرگانی هم از طریق گزینه «بارگذاری صلاحیت‌ها» امکان پذیر است. شما برای هر صفحه 30 دقیقه فرصت دارید که فرم‌های مربوطه را پر کرده و یا اطلاعیه‌ها و دستورالعمل‌ها را مطالعه کنید؛ در غیر این صورت از حساب کاربری خود خارج شده و دوباره باید وارد حساب کاربری خود شوید. مدت زمان باقیمانده شما در بالا سمت چپ تصویر به نمایش در می‌آید.

بیشتر بخوانید: جهت تمدید کارت بازرگانی چه باید کرد؟

در زمینه کارت بازرگانی از کجا خدمات پشتیبانی دریافت کنیم؟

در صورت برخورد با مشکل و نیاز به ارتباط با پشتیبانی می‌توانید از چند شیوه استفاده کنید. اول گزینه «ثبت و پیگیری مشکل» که در بالا و سمت چپ تصویر است. دوم تماس با شماره تلفن گویا 124 است. تیم پشتیبانی از ساعت 6 تا 13 روزهای شنبه تا پنجشنبه پاسخگوی شما کاربران خواهند بود. این شماره مربوط به وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و داخلی سامانه جامع تجارت ایران شماره دو است. روش سوم استفاده از شماره تماس 02175492000 بوده و شماره داخلی کارشناسان مربوط به سامانه جامع تجارت ایران یک است. روش چهارم استفاده از راهنمایی و آموزش تیم کارشناسان، مشاوران و وکلای پلتفرم مباشر است. این سامانه به صورت شبانه روزی پل ارتباطی کاربران با برجسته‌ترین وکلای ایران بوده و برای دریافت راهنمایی یا انجام کامل فرآیند حقوقی و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای دریافت مشاوره می‌توانید از خدمات مشاوره کارت بازرگانی مباشر استفاده کنید.

از مباشر مشاوره بگیر

مدت زمان مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی

برای دریافت کارت بازرگانی از زمان ارسال درخواست تا صدور این کارت به طور میانگین حدود یک ماه زمان نیاز است؛ اگر بخواهیم این مدت زمان را به صورت یک محدوده بیان کنیم حدود 20 تا 50 روز باید برای انجام این فرآیند زمان در نظر بگیرید. البته این مورد بستگی به نقص پرونده، رد پرونده و درخواست مجدد توسط متقاضی دارد. افرادی که از آزمون و خطا برای ارسال درخواست استفاده می‌کنند اغلب به چند برابر زمان بیشتری نیاز خواهند داشت. برای جلوگیری از صرف وقت زیاد می‌توانید برای انجام این کار، از راهنمایی مشاوران حقوقی پلتفرم مباشر استفاده کرده یا انجام کامل کار را به وکلای این سامانه بسپارید.

نکته: پس از دریافت کارت بازرگانی لطفا آن را به هیچ وجه در اختیار دیگران قرار ندهید. برخی شرکت‌ها با استفاده از کارت دیگران اقدام به واردات و صادرات کالا می‌کنند؛ در حالی که به لحاظ حقوقی صاحبان کارت مسئول وارد کردن ارز کالای صادراتی و پرداخت مالیات بوده و تمام عواقب قانونی شامل فرد مذکور است.

مدت زمان مورد نیاز برای دریافت کارت بازرگانی

آنچه از مقاله کارت بازرگانی را از کجا بگیریم؟ آموختیم:

در پاسخ به این سوال که «کارت بازرگانی را از کجا بگیریم» سامانه جامع بازرگانی ایران به آدرس https://www.ntsw.ir/ را معرفی کردیم. این سامانه زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت فعالیت می‌کند. دریافت خدمات مربوط به کارت بازرگانی و راهنمایی‌های مربوط به آن از جمله درخواست تمدید و صدور، با راهنمایی و به واسطه این سامانه انجام می‌شود. برای این کار باید در سامانه ثبت نام کنید. به این منظور در صفحه اصلی روی سربرگ ثبت نام کلیک کرده و براساس راهنمای تصویری که در این مقاله آمده مراحل را ادامه دهید. در پایان وارد صفحه شخصی خود در سامانه جامع تجارت ایران خواهید شد. در کارتابل خود می توانید انواع امکاناتی که می‌توان از این سامانه دریافت کرد را مشاهده کنید. برای این سامانه تیم پشتیبان تدارک دیده شده که در ساعات اداری محدود پاسخگوی نیازهای کاربران باشند. همچنین می‌توانید سوالات خود را از داخل پنل کاربری خود ارسال کنید. در صورت نیاز به کمک بیشتر می‌توانید از راهنمایی کارشناسان تخصصی پلتفرم مباشر استفاده کنید.

اگر این مطلب را مطالعه کردید، قطعاً متوجه شده اید که اساساً فرآیند ها، قوانین و خدمات حوزه کسب و کار دارای پیچیدگی های منحصر به فرد است و جزئیات خاص خود را دارد، که انجام آن را برای افراد و صاحبین کسب و کار و مدیران ها سخت و طاقت فرسا می نماید، از این رو بهترین رویکرد در مواجه با انجام امور اداری و فرآیند های آنها دریافت مشاوره تخصصی از مشاوران خبره و مجرب و یا واگذاری آن امور به خدمات دهندگان حرفه ای و قابل اعتماد است. از این رو پلتفرم جامع کسب و کار مباشر، بستر لازم را برای دسترسی سریع، آسان و به صرفه به مشاوران مجرب و خدمات دهندگان حرفه ای فراهم نموده است، شما می توانید از مشاوره آنلاین مباشر(تلفنی، تصویری و متنی) و خدمات آنلاین مباشر( غیرحضوری) استفاده نمائید و درگیر دغدغه انجام امور اداری و فرآیند های پیچیده و طاقت فرسای ادارات فراموش کنید.

اخذ کارت بازرگانی با مباشر

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

سایر مقالات

جدیدترین‌های بانک قوانین

دسته بندی قوانین

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید تا پشتیبانان مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.