اگر برای امور حقوقی ثبت شرکت خود به دنبال راه حلی سریع، مطمئن و قانونی هستید، استفاده از مشاورههای غیرحضوری از جمله مشاوره حقوقی تلفنی میتواند یکی از بهترین انتخابها باشد. مشاوره حقوقی ثبت شرکت، پس از تاسیس هم برای مدیران شرکت کاربرد داشته و برخی شرکتها که نیاز زیادی به خدمات مشاوره مربوط به امور شرکت دارند، سعی میکنند از این خدمات سریع و در دسترس استفاده کنند. ما در این مقاله میخواهیم وظایف مشاور ثبت شرکتها، موارد استفاده، مراحل و زمینههای مشاوره ثبت شرکتها را به صورت جامع و تخصصی توضیح دهیم.
لیست مشاوران حقوقی تلفنی برای ثبت شرکت
علیرضا عینکیان
محمدرضا غلام سیم
سهراب نصر اصفهانی
محمدتقی خسروی
وظایف مشاوره حقوقی تلفنی ثبت شرکت ها
به صورت مختصر، مشاور حقوقی تلفنی ثبت شرکتها دارای وظایفی به شرح زیر است:
- شرح مراحل مختلف ثبت شرکت و معرفی سامانه؛
- معرفی مدارک لازم برای ثبت شرکت؛
- انجام راهنمایی برای کسب مدارک و شرایط پیش نیاز؛
- مشاوره جهت رعایت شروط ثبت شرکت؛
- مشاوره جهت انتخاب نوع شرکت؛
- معرفی دریافت مجوزهای الزامی؛
- راهنمایی جهت انتخاب نام برند شرکت؛
- مشاوره جهت تدوین اساسنامه؛
- مشاوره جهت ثبت شرکت در صورت وجود شریک؛
- تعیین حدود منافع شرکا و چگونگی ثبت آن؛
- کمک به رفع موانع موجود؛
- ارائه راهکار مناسب در مواقع کندی روند پرونده؛
- مشاوره ثبت تغییرات شرکت؛
- راهنمایی در رابطه با تغییرات مجاز؛
- مشاوره انحلال شرکت در هنگام ورشکستگی.
گاهی در صحبت با افراد ناآگاه درگیر برخی شایعات و الزاماتی خواهید شد که رعایت و کسب آنها ممکن است هفتهها یا ماهها کار شما را به تعویق بیاندازند. در صحبت با مشاور تلفنی میتوانید این موارد را مطرح کنید تا کسب برخی مجوزهای غیر ضروری مانع ثبت شرکت شما نشوند.
چرا برای ثبت شرکت از مشاوره حقوقی تلفنی استفاده می کنیم؟
استفاده از مشاوره تلفنی برای ثبت شرکتها میتواند برای متقاضیان تاسیس یک کسب و کار جدید امتیازات فراوانی داشته باشد که تحت عناوین زیر مطرح میشوند:
- مشاوره حقوقی سریع ثبت شرکت؛
- مشاوره حقوقی ثبت شرکت با بهترین وکلا؛
- مشاوره حقوقی ثبت شرکت مقرون به صرفه؛
- در دسترس بودن مشاوره حقوقی ثبت شرکتها؛
- عدم محدودیت زمانی مشاوره حقوقی ثبت شرکتها.
در ادامه هر کدام از این موارد را بیشتر توضیح میدهیم.
مشاوره حقوقی سریع ثبت شرکت:
مشاوره حقوقی تلفنی برای ثبت شرکت، راهکاری بسیار سریع محسوب میشود؛ زیرا دسترسی به بهترین وکلا بدون نیاز به نوبت گیری بلند مدت انجام میشود. اغلب به علت زیاد بودن تعداد کارشناسان و وکلای مجرب، صف انتظار بسیار کوتاه است؛ ازاینرو برای افرادی که میخواهند راهنمایی فوری و سریع دریافت کنند مناسب است.
مشاوره حقوقی ثبت شرکت با بهترین وکلا:
برخلاف مقایسه و انتخاب وکلای مناسب به صورت حضوری، که بسیار وقتگیر بوده و گاهی هم امکانپذیر نیست، در شیوه مشاوره حقوقی تلفنی برای ثبت شرکت شما این امکان را دارید که قبل از تماس با استفاده از نظرات و امتیازات سایر کاربران، وکلای مورد نظر را مقایسه کنید. در صورتی که یک وکیل از سطح اطلاعات بالایی برخوردار نباشد، نمیتواند بدون جلب رضایت کاربران به فعالیت خود ادامه دهد؛ ازاینرو میتوانید اطمینان داشته باشید که فقط کارشناسان حقوقی و وکیلی میتواند در لیست مشاوران حقوقی حضور داشته باشد که پیش از شما، مشاورههای موفقی را در زمینه ثبت شرکت پشت سر گذاشته است.
مشاوره حقوقی ثبت شرکت مقرون به صرفه:
مشاوره حقوقی به صورت تلفنی بسیار مقرون به صرفه است. این ویژگی باعث میشود افراد متقاضی در ابتدای کار بتوانند با کمترین هزینه بهترین خدمات مشاوره ثبت شرکت را داشته باشند. در این شیوه هزینه مشاوره به جای این که به صورت جلسهای پرداخت شود، به صورت دقیقهای پرداخت میشود؛ به این معنی که شما برای پرسیدن یک سوال در رابطه با ثبت شرکت ملزم به پرداخت هزینه کل جلسه نیستید.
در دسترس بودن مشاوره حقوقی ثبت شرکتها:
بسیاری از افراد متقاضی ثبت شرکت در مناطق مرزی یا دور از مراکز استانها هستند. بعد مسافت مشکلی است که میتواند امکان دریافت خدمات مشاوره حقوقی باکیفیت را برای کاربران دشوار کند. از آنجایی که رفتوآمد مسافت طولانی میتواند یک مانع بزرگ برای ثبت شرکت باشد، مشاوره حقوقی تلفنی میتواند این مانع را از میان بردارد. از طرفی در شهرهای بزرگ و پرترافیک هم بسیاری افراد ترجیح میدهند از روشهایی با دسترسی آسان، مانند مشاوره تلفنی استفاده کنند.
عدم محدودیت زمانی مشاوره حقوقی ثبت شرکتها:
برای انجام مشاوره حضوری حتما باید روزهای تعطیل رسمی، آخر هفته و ساعات تعطیلی روزانه را در نظر بگیرید؛ اما برای دریافت خدمات مشاوره تلفنی میتوانید در هر ساعتی از شبانه روز اقدام به دریافت خدمات مشاوره کنید. به علت عدم محدودیت ساعت کاری، دسترسی سریع و آسان، بسیاری از صاحبان شرکتها برای ثبت هرگونه تغییرات، کسب مجوز و تغییر هیئت مدیره و … سعی میکنند به جای قرارداد دائمی با یک وکیل، از مشاوره حقوقی غیر حضوری مانند مشاوره تلفنی استفاده کنند.
مراحل مشاوره حقوقی تلفنی ثبت شرکتها
مراحل مشاوره حقوقی تلفنی از انتخاب سایت مرجع شروع شده و تا انتخاب وکیل و دریافت مشاوره ختم میشود. برای این کار مراجعان باید وارد یک سایت معتبر مانند سایت مباشر شده و موضوع مورد نظر خود را انتخاب کنند. به عنوان مثال با انتخاب گزینه ثبت شرکت، تمام وکلای متخصص در این زمینه برای شما به نمایش در خواهند آمد. شما میتوانید امتیاز مراجعان دیگر و سابقه هر وکیل را به همراه نام و تصویر وی مشاهده کنید. با انتخاب هر کارشناس شما میتوانید مقطع و رشته تحصیلی، امور مجاز برای مشاوره با او و توضیحاتی در رابطه با تخصص مشاور را مطالعه میکنید. شما میتوانید با انتخاب موضوع و تعیین خدمت، پیش از درخواست مشاوره تلفنی، نوع درخواست خود را برای مشاور مشخص کنید. در پایان هم با پرداخت هزینهای مقرون به صرفه میتوانید خدمات با کیفیتی را از کارشناسان دریافت کنید.
مشاوره تلفنی حقوقی ثبت شرکتها در چه زمینههایی انجام میشود؟
بسیاری از مراجعان پیش از دریافت خدمات مشاوره ثبت شرکت، تصور میکنند که فقط برای ثبت کردن یک شرکت میتوانند از این نوع مشاوره استفاده کنند در حالی که این تصور اشتباه بوده و مشاوره ثبت شرکت دارای خدمات گستردهای پس از ثبت است؛ این خدمات در مجموع شامل موارد زیر بوده که از طریق مشاوره تلفنی قابل پیگیری هستند:
- ثبت نام در سامانههای الکترونیکی؛
- پیگیری ثبت شرکت؛
- انتخاب نوع شرکت؛
- تهیه اسناد قانونی؛
- برآورد هزینه؛
- تغییرات شرکت؛
- رفع اختلافات.
در ادامه هر کدام از این موارد را به طور مختصر توضیح میدهیم.
ثبت نام در سامانههای الکترونیکی:
یکی از اموری که در ابتدای شروع یا اجرایی شدن مراحل کسب و کار انجام میشود، دریافت مشاوره برای ثبت نام در سامانههای الکترونیکی است. این مشاوره به چند صورت انجام میشود. اول دریافت راهنمایی و آموزش در این زمینه و مرحله دوم سپردن تمام امور ثبت نام به کارشناس حقوقی.
پیگیری ثبت شرکت:
بسیاری از کاربران که مراحل ثبتنام را خودشان انجام میدهند، از انجام شدن درست مراحل مطمئن نیستند؛ گاهی هم پرونده فرد تایید نشده و جهت تکمیل برگشت میخورد. در این مواقع متقاضیان برای جلوگیری از ضرر بیشتر و هدر رفتن زمان، از مشاوره حقوقی برای پیگیری و رفع مشکل پرونده خود استفاده میکنند.
انتخاب نوع شرکت:
مشاوره حقوقی ابتدا شرایط کار و ایدهی شما را برای شروع یک کسب و کار بررسی میکند. در این زمینه مهم است که میزان سرمایه اولیه، تعداد شرکا و سرمایه گذاران، نوع کسب و کار و اهداف تاسیس آن چیست. حال مشاور نوع شرکت را با توجه به سهامی خاص، مسئولیت محدود و … به شما پیشنهاد میکند.
تهیه اسناد قانونی:
بسیاری از افراد نمیتوانند در ابتدای شروع کار خود یک وکیل دائمی داشته باشند؛ بنابراین برای تهیه، تنظیم و انجام شدن مطمئن و قانونی انواع اسناد، اساسنامه، آگهی تاسیس و اظهارنامه میتوانند از مشاوره حقوقی تلفنی ثبت شرکت استفاده کنند. این اسناد از آن جهت دارای اهمیت هستند که میتوانند بعضا تا سالها مورد استناد قرار بگیرند.
برآورد هزینه:
برای انجام هر کار، مراجعان حق دارند که برآورد درستی از هزینهها داشته باشند. این برآورد هزینه به برنامه ریزی درست مالی شرکت کمک میکند. مراجعان میتوانند برای ثبت شرکت، مجوزهای لازم و هزینه انجام این امور اطلاعات جامعی را از مشاوره حقوقی به صورت تلفنی دریافت کنند.
تغییرات شرکت:
برخی تغییرات در شرکت هستند که حتما باید ثبت شوند. مدیران شرکتها برای شناخت این فاکتورها و انجام مراحل آن نیاز به مشاوره ثبت شرکت دارند. این مشاوره میتواند در زمینههایی از قبیل: تغییر در اعضای هیئت مدیره، تغییر در سرمایه شرکت، افزودن، حذف یا تغییر موضوع فعالیت شرکت، تغییر محل اصلی یا شعب شرکت، انحلال شرکت، تغییر در اساسنامه شرکت، تغییر در ترکیب سهامداران مانند ورود یا خروج سهامداران را شامل شود.
رفع اختلافات:
در صورت بروز اختلاف در شرکت، مشاوره حقوقی ثبت شرکت میتواند به عنوان میانجی بین شرکا و هیئت مدیره وارد شده و از حقوقی طرفین در چارچوب قانون دفاع کند. در این مواقع که مشاور ثبت شرکت فردی ناشناس بوده و تماس به صورت تلفنی انجام میشود، باعث اعتماد طرفین اختلاف و بهبود شرایط خواهد شد.
آنچه که از این مقاله آموختیم:
مشاوره حقوقی ثبت شرکتها دارای وظایفی از قبیل شرح مراحل مختلف ثبت شرکت و معرفی سامانه، معرفی مدارک لازم برای ثبت شرکت، انجام راهنمایی برای کسب مدارک و شرایط پیش نیاز، مشاوره جهت رعایت شروط ثبت شرکت و … است. کاربران میتوانند در زمینههای ثبت اولیه شرکت تا ثبت تغییرات، رفع اختلافات و تنظیم اظهارنامه و اساسنامهها از مشاوره حقوقی تلفنی ثبت شرکت استفاده کنند.