بارکد پستی پلمپ دفاتر یکی از کدهایی است که باید آن را یادداشت و ذخیره کنید. این شماره هم در سایت اداره پست کاربرد داشته و هم در سامانه irsherkat یا همان سامانه ثبت دفاتر پلمپ، کاربرد دارد. همان قدر که کد پیگیری سامانه پلمپ دفاتر مهم بوده و برای مشاهده مراحل پلمپ دفتر اهمیت دارد، این کد هم برای پیگیری ثبت و سفارش دفاتر پلمپ تجاری استفاده میشود. اگر میخواهید با نحوه دریافت و ثبت بارکد پستی پلمپ دفاتر بیشتر آشنا شوید، در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
بارکد پستی را در کدام قسمت ثبت کنیم؟
پس از تکمیل مراحل فرم اظهارنامه و زدن گزینه پذیرش، وارد آخرین صفحه درخواست دفتر پلمپ تجاری میشوید. در این مرحله برای اولین بار از شما، بارکد پستی درخواست میشود. مانند تصویر زیر، در کنار بارکد پستی تاریخ پستی هم مهم بوده که باید در کادر پایین درج شود.
اگر میخواهید از نحوه تکمیل فرم اظهارنامه برای دریافت پلمپ دفاتر تجاری، اطلاعات کاملی کسب کنید، میتوانید به مقاله «نحوه پلمپ دفاتر حسابداری» در همین سایت مراجعه کنید.
چگونه بارکد پستی پلمپ دفاتر تجاری را دریافت کنیم؟
برای دریافت بارکد پستی از اداره پست باید پس از تکمیل فرم اظهارنامه پلمپ دفاتر، مراحل زیر را انجام دهید:
- همانطور که در تصویر مشاهده میکنید، باید روی گزینه چاپ اظهارنامه پلمپ دفتر تجاری کلیک کنید. برگه اظهارنامه خود را پرینت گرفته و آن را مهر و امضا کنید.
- حال روی گزینه چاپ رسید پذیرش درخواست پلمپ کلیک کنید. رسید خود را حداقل در دو نسخه چاپ بگیرید. این رسید نیازی به مهر و امضا ندارد.
- حال روی گزینه چاپ، در بالا سمت چپ صفحه کلیک کنید تا مشخصات و درخواست نهایی شما امکان چاپ داشته باشد.
- کلیه مدارک خود را به همراه مدارک هویتی مانند کارت ملی و یا شناسنامه جدید به اداره پست تحویل دهید.
- میتوانید از اداره پست درخواست پاکت مخصوص برای پلمپ دفاتر تجاری داشته باشید.
- یک نسخه از رسید را روی پاکت با دقت چسب بزنید.
- باقی مدارک را در داخل پاکت بگذارید. برای انجام این مراحل میتوانید از راهنمایی کارشناس اداره پست هم استفاده کنید.
- پس از تکمیل فرایند حتماً از اداره پست بارکد پستی پلمپ دفتر خود را دریافت کنید. این مورد اهمیت بسیار زیادی دارد.
تاریخ تحویل مدارک به پست را به همراه بارکد پستی در جای امن یادداشت کرده و آن را نزد خود نگه دارید.
بیشتر بخوانید: چه کسانی مشمول پلمپ دفاتر هستند؟
نحوه ثبت بارکد پستی پلمپ دفاتر
در این مرحله شما کد پیگیری سامانه پلمپ دفاتر تجاری، بارکد پستی به همراه تاریخ تحویل مدارک به پست را در اختیار دارید. نحوه دریافت کد پیگیری را در مقاله «نحوه پلمپ دفاتر حسابداری» پیشتر آموزش دادیم. نحوه دریافت بارکد پستی و تاریخ آن را هم در تیتر قبل آموزش دیدید. حال مراحل زیر را به ترتیب انجام میدهید:
- دوباره وارد صفحه اصلی سامانه شده و این بار گزینه «پیگیری درخواست» را از بین سربرگهای بالای صفحه انتخاب کنید.
- از بین گزینههای نوع درخواست، روی گزینه اظهارنامه پلمپ دفاتر کلیک کنید.
- سپس شماره پیگیری خود را وارد کنید. پس از ورود کد امنیتی، گزینه بازیابی درخواست را بزنید تا به صفحه جدید بروید.
- در صفحه جدید بارکد پستی به همراه تاریخ تحویل مدارک به پست درخواست میشود.
- پس از تکمیل فرم در پایان گزینه ارسال اطلاعات پستی را انتخاب کنید.
بارکد پستی شما در این مرحله با موفقیت ارسال شد. حال باید حدود ۳ روز صبر کنید تا کارشناس مربوطه اطلاعات شما را تایید کند. برای مشاهده وضعیت تایید باید چند روز دیگر از طریق گزینه پیگیری درخواست دوباره به همین صفحه برگردید. برای این کار مجدداً به کد پیگیری و به بارکد پستی نیاز خواهید داشت. از طرف دیگر میتوانید با استفاده از بارکد پستی خود در سایت رسمی اداره پست مراحل ارسال مدارک خود را مشاهده کنید.
اگر در هنگام ارسال مدارک به اداره پست کد پستی خود را دریافت نکنید، نمیتوانید آن را در سایت ثبت کنید. عدم ثبت بارکد پستی هم باعث میشود که نتوانید به مرحله بعد یعنی پرداخت هزینهها بروید. ما در این مورد، در تیتر بعدی به صورت مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد.
نحوه ثبت بارکد پستی پلمپ دفاتر جهت پرداخت هزینه
همانطور که پیشتر اشاره کردیم پس از چند روز دوباره باید وارد سامانه شوید برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:
- در صفحه اصلی، گزینه پیگیری درخواست را انتخاب کنید.
- روی گزینه اظهارنامه پلمپ دفاتر کلیک کرده و شماره پیگیری خود را وارد کنید.
- پس از وارد کردن کد تصویر امنیتی، گزینه بازیابی درخواست را بزنید.
- در صفحه جدید اگر کارشناس پرونده شما را بر اساس بارکد پستی که قبلا در همین قسمت وارد کرده بودید، تایید کرده باشد، گزینه پرداخت هزینه برای شما فعال میشود. حال میتوانید هزینه خود را براساس تعداد دفتر و تعداد برگهها پرداخت کنید.
این مرحله هم به همین سادگی به اتمام میرسد. فقط دقت داشته باشید که شما 30 روز فرصت دارید که هزینه دفاتر پلمپ تجاری خود را پرداخت کنید. پس از گذشت تاریخ مذکور درخواست شما رد میشود. همچنین پیگیری درخواست شما در مراحل بعدی نیاز به دریافت و ثبت کد پیگیری و بارکد پستی دارد که برای دریافت دفاتر و مشاهده میزان پیشرفت پرونده ضروری است. در صورت توقف زیاد پرونده در هر مرحله میتوانید از طریق این دو کد، پیگیریهای لازم را انجام دهید. در غیر این صورت با مشکل پیگیری مواجه خواهید شد.
پس از انجام موفقیتآمیز هزینه، دفاتر تجاری 2 تا 3 هفته بعد ارسال میشود. شما با کمک بارکد پستی خود از طریق سایت رسمی اداره پست میتوانید مراحل تحویل مدارک خود را هم مشاهده کنید.
بیشتر بخوانید: برای پلمپ دفاتر چه باید کرد؟ + مراحل و مدارک مورد نیاز
آنچه که از مقاله نحوه ثبت بارکد پستی پلمپ دفاتر، آموختیم:
نحوه ثبت بارکد پستی پلمپ دفاتر زمانی اهمیت پیدا میکند که شما فرم اظهارنامه درخواست پلمپ دفاتر را تکمیل کرده باشید. در انتهای این مسیر اداری از شما درخواست بارکد پستی به همراه تاریخ تحویل مدارک به پست، درخواست میشود. ما در این مقاله شما را راهنمایی کردیم که با استفاده از شماره پیگیری و زدن گزینه پیگیری درخواست، دوباره وارد همان صفحه شده و بارکد پستی خود را ثبت کنید. پس از ثبت موفق و مراجعه مجدد پس از چند روز مشاهده میکنید که گزینه پرداخت هزینه برای شما فعال شده است. دو تا سه هفته بعد از پرداخت هزینه، دفاتر پلمپ تجاری از طریق اداره پست برای شما ارسال میشود. در این مدت شما میتوانید با بارکد پستی خود از طریق سایت اداره پست، مراحل ارسال و تحویل مدارک خود را مشاهده کنید.
اگر این مطلب را مطالعه کردید، قطعاً متوجه شده اید که اساساً فرآیند ها، قوانین و خدمات حوزه کسب و کار دارای پیچیدگی های منحصر به فرد است و جزئیات خاص خود را دارد، که انجام آن را برای افراد و صاحبین کسب و کار و مدیران ها سخت و طاقت فرسا می نماید، از این رو بهترین رویکرد در مواجه با انجام امور اداری و فرآیند های آنها دریافت مشاوره تخصصی از مشاوران خبره و مجرب و یا واگذاری آن امور به خدمات دهندگان حرفه ای و قابل اعتماد است. از این رو پلتفرم جامع کسب و کار مباشر، بستر لازم را برای دسترسی سریع، آسان و به صرفه به مشاوران مجرب و خدمات دهندگان حرفه ای فراهم نموده است، شما می توانید از مشاوره آنلاین مباشر(تلفنی، تصویری و متنی) و خدمات آنلاین مباشر( غیرحضوری) استفاده نمائید و درگیر دغدغه انجام امور اداری و فرآیند های پیچیده و طاقت فرسای ادارات فراموش کنید.