...

نیاز به مشاوره و خدمات دارید؟

با تکمیل فرم زیر، در کوتاه ترین زمان، خدمات، مشاوره و آموزش دریافت نمایید.

نیاز به راهنمایی بیشتری دارید؟

جهت دریافت مشاوره فرم زیر را تکمیل کنید تا تیم پشتیبانی مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرد.

کارشناس و مشاور منابع انسانی + مشاوره رایگان

5/5 - (1 امتیاز)

مشاور منابع انسانی به وکیل یا کارشناس متخصصی گفته می‌شود که اطلاعات و تجارب کافی در نحوه جذب و سازماندهی نیروی انسانی داشته و با تکیه بر دانش تخصصی خود، می‌تواند به مدیران کمک کند که بهره‌وری بهتری از نیروی انسانی خود داشته باشند. مشاوره نیروی انسانی به فرایندی گفته می‌شود که یک کارشناس متخصص در ابتدای کار هر شرکت ملاک‌های لازم برای جذب و استخدام در هر پست را لیست می‌کند. مشاور منابع انسانی تعیین می‌کند که برای هر سمت چه رشته و چه مقطعی کفایت می‌کند. پس از جذب چگونه باید سازماندهی شوند و کدام سمت‌ها بهتر است از دفتر مشترک استفاده کنند. نحوه چینش از ابتدا تا اتاق مدیریت چک شده تا ارائه خدمات به ارباب رجوع باعث سردرگمی کارمندان و مراجعان نشود.
دریافت مشاوره منایع انسانی

درخواست مشاوره و خدمات

فیلترها

50000 20000000
فهرست مطالب

اهمیت استفاده از مشاور برای منابع انسانی

در صورت نبود مدیریت نیروی انسانی کافی و اصولی، یک شرکت و سازمان می‌تواند با داشتن چند برابر نیروی انسانی بیشتر و با سطح تحصیلات بالاتر، بازدهی پایین‌تری داشته باشد. طبیعتا این نیروی انسانی بالا بار مالی زیادی روی دست صاحبان شرکت‌ها خواهد گذاشت. مبالغی که می‌توانست صرف تبلیغ، خدمات پس از فروش، توسعه و بروزرسانی فناوری، خرید تکنولوژی بروز و… شود، صرف نگهداری نیروی انسانی خواهد شد. بدون داشتن مشاور منابع انسانی مشخص نیست که کدام پست‌ها بیشتری فشار کاری را متحمل می‌شوند و کدام پست‌ها اغلب کاری برای انجام ندارند. این مشکلات در هلدینگ‌هایی بیشتر مشاهده می‌شود که دارای چند شرکت وابسته هستند. به این ترتیب که برای تمام زیر مجموعه‌های خود به مقدار مساوی نیروی کار جدید می‌فرستند.

مدیریت نیروی انسانی مشخص می‌کند که کدام نیروها برای انجام کار تخصص کافی ندارند. برای این مشکل راه حل‌هایی از جمله: ایجاد کلاس‌های آموزشی عملی و نظری، تعویض پست و تغییر نیرو را پیشنهاد می‌دهند. همچنین بیشتر منابع انسانی را به سمتی سازماندهی می‌کند که حجم کار در آن بخش بالاتر است. استفاده از مشاور منابع انسانی زمانی می‌تواند اهمیت خود را نشان دهد که دو شرکت با خدمات و تولیدات مشابه را که یکی از آن‌ها از خدمات مشاوره استفاده نمی‌کند، با هم مقایسه کنیم. تحقیقات نشان می‌دهد که بسیاری از خبرگزاری‌ها، شرکت‌های خودرو سازی و… در اروپا درحالی از برندهای برتر جهانی هستند که از شرکت‌های مشابه ایرانی منابع انسانی کمتری دارند.

مزایای استفاده از مشاوره منابع انسانی

استفاده از مشاوره منابع انسانی از طریق بستر پلتفرم مباشر دارای مزایای فراوانی است که در ادامه تعدادی از این موارد را نام می‌بریم:

  • امکان استفاده بهینه از نیروی انسانی موجود؛
  • افزایش بهره‌وری با وجود نیروی کم؛
  • سازماندهی منابع انسانی با راندمان بالا؛
  • کمک به تامین اعتبار بیشتر برای سایر بخش‌ها؛
  • اطمینان از دانش و تجربه مشاوران و کارشناسان در پلتفرم مباشر؛
  • ارائه خدمات شبانه‌روزی به کاربران؛
  • ارائه مشاوره با کمترین میزان زمان انتظار؛
  • قابلیت دسترسی آسان و ارزان به وکیل، مشاور و کارشناس متخصص؛
  • متنوع بودن راه‌های ارتباطی مطابق با نیاز مراجعان برای دریافت خدمات مشاوره؛
  • ارائه خدمات مشاوره به صورت آنلاین و غیر حضوری.

در کنار مزایایی که در بالا نام بردیم، دریافت یک مشاوره حرفه‌ای می‌تواند مجموع هزینه‌های یک شرکت را تا حد چشمگیری کاهش دهد. این کاهش هزینه هم امکان توسعه و بروزرسانی را به شرکت داده و هم به معنی افزایش سوددهی به صاحبان آن کسب و کار است.

هزینه مشاور منابع انسانی

می‌دانیم که بهره بردن از خدمات بهترین مشاوران ایران می‌تواند برای بسیاری از صاحبان مشاغل هزینه بردار باشد. به همین دلیل بسیاری از شرکت‌ها، کارگاه‌ها، کارخانه‌ها دسترسی به مشاور منابع انسانی متخصص ندارند. این مشکل می‌تواند باعث آسیب‌های طولانی مدت به یک مجموعه شده و حتی روند ادامه حیات آن را متوقف کند. در سیستم مشاوره سنتی کارفرمایان باید برای انجام هر سوال هزینه یک جلسه کامل را پرداخت کنند یا در صورت نیاز به مدت زمان بیشتر، فقط در مدت محدودی فرصت دارند تا از خدمات مشاوره استفاده کنند. در این شیوه برای ادامه کار، باید دوباره نوبت بگیرند و باقی سازماندهی را به زمان دیگری موکول کنند.

در حالی که در پلتفرم مباشر هزینه دریافت خدمات مشاوره به صورت دقیقه‌ای است. یعنی مدیران می‌توانند به هر اندازه که به مشاوره نیاز دارند، از خدمات آن استفاده کنند. پرداخت این هزینه به صورت دقیقه‌ای 8 هزار تومان برای مشاوره آنلاین و دقیقه‌ای 10 هزار تومان برای مشاوره تلفنی محسوب می‌شود.

وظایف مشاور منابع انسانی

مشاور منابع انسانی دارای وظایفی به شرح زیر است:

  • انجام مشاوره برای جذب نیروی انسانی؛
  • تعیین رشته و مقاطع مورد نیاز برای منابع انسانی؛
  • تعیین نیازهای هر پست برای داشتن منابع انسانی کافی؛
  • تهیه ملاک‌های کلی و جزئی برای کسب هر سمت؛
  • مشاوره برای آموزش و توسعه مهارت کارمندان؛
  • مشاوره برای بروز رسانی ابزار و فناوری مورد استفاده توسط منابع انسانی؛
  • بهبود فرهنگ سازمانی و تهیه ضوابط مورد نیاز برای هر سازمان؛
  • کشف عوامل آسیب‌زا و پیشگیری از آسیب روانی و جسمی به منابع انسانی؛
  • بروزرسانی شرح وظایف مشاغل با توجه به نیازهای شرکت؛
  • ارائه گزارش از منابع انسانی و شرایط موجود به کارفرما به همراه تحلیل آن.

مشاور منابع انسانی آگاه به قوانین کار بوده و برای بالا بردن بازدهی شرکت‌ها، این قوانین را در نظر می‌گیرد. از طرف دیگر می‌توان از مشاوره منابع انسانی برای به وجود آوردن واحد منابع انسانی در شرکت استفاده کرد. واحدی که اطلاعات اولیه خود را از مشاور دریافت کرده و سپس در طول سال مسئولیت امور انسانی را به عهده می‌گیرد. این سیستم می‌تواند هر سال با کلاس‌های آموزشی از طرف مشاور، فعالیت مدیریت منابع انسانی خود را بروز نگه دارد.

مشاور منابع انسانی در تهران و شهرستان ها

یکی از مشکلات دریافت خدمات مشاوره از بهترین مشاوران ایران، طی کردن مسافت طولانی از شرق تا غرب تهران و یا شمال شهر با صرف وقت و تحمل ترافیک است. هر چند که این اقدام نوعی آزمون و خطا بوده و می‌تواند این کار بارها تکرار شود. از آنجایی که بهترین مشاوران می‌توانند در شهرهای مختلفی باشند دسترسی به هر کدام از آن‌ها می‌تواند کاری دشوار و پرهزینه باشد. پلتفرم مباشر برای اولین بار در ایران توانسته بهترین مشاوران متخصص را در کنارم هم جمع کند. دسترسی آنلاین به کارشناسان متخصص باعث می‌شود که کاربران از تمام شهرها و استان‌ها بتوانند در رابطه با مدیریت منابع انسانی به خدمات مشاوره یکسان ، دسترسی داشته باشند. در این پلتفرم کسب و کارهای کوچک هم می‌توانند از خدمات مشاوره‌ای باکیفیتی بهره ببرند که شرکت‌های بزرگی توانستند با آن پیشرفت کنند.

بهترین مجموعه برای دریافت مشاور منابع انسانی

یکی از محدودیت‌ها برای مدیران و روسا، محدودیت‌های زمانی برای دریافت خدمات مشاوره منابع انسانی است. دریافت نوبت، انتظار طولانی مدت برای دریافت مشاوره از کارشناسان متخصص، همزمان بودن ساعت کاری با تایم مشاوره و مشکلات این چنینی باعث بروز اختلال در کار برای گرفتن مشاوره می‌شود. پلتفرم مباشر بستری را فراهم کرده که کاربران بتوانند در هر ساعتی از شبانه روز و به صورت 24 ساعته، بسته به نیاز خود، خدمات مشاوره دریافت کنند. شبانه روزی بودن پلتفرم مباشر انعطاف پذیری این سیستم را در برابر نیاز مدیران افزایش داده است. به این ترتیب پل ارتباطی بین مراجعان و مشاور یا وکیل متخصص، با کمک سامانه مباشر دائم برقرار است. مراجعان می‌توانند با مراجعه به سامانه و در کمترین زمان انتظار باکیفیت‌ترین خدمات مشاوره را دریافت کنند.

مشاور منابع انسانی رایگان

یکی دیگر از خدمات پلتفرم مباشر به کاربران خود دریافت خدمات مشاوره، بدون پرداخت هزینه است. برای این منظور لازم است که کاربران وارد سامانه مباشر شده و ثبت نام انجام دهند تا از خدمات مشاوره رایگان استفاده کنند. پس از ثبت درخواست و اتصال به کارشناس می‌توانید مطمئن شوید که بهترین کارشناسان برای دریافت اطلاعات نیروی انسانی، تحلیل و بررسی و مدیریت منابع انسانی به شما مشاوره خواهند داد.

آنچه در صحفه مشاور منابع انسانی خواندیم:

در ابتدای این صفحه گفتیم که مشاور منابع انسانی به وکیل یا کارشناس متخصصی گفته می‌شود که اطلاعات و تجارب کافی در نحوه جذب و سازماندهی نیروی انسانی داشته و با تکیه بر دانش تخصصی خود می‌تواند به مدیران کمک کند که بهره‌وری بهتری از نیروی انسانی خود داشته باشند. در رابطه با فرایند مشاوره و میزان اهمیت آن در سازمان‌ها و شرکت‌ها توضیح دادیم. گفتیم که استفاده از مشاوره منابع انسانی دارای مزایایی چون: امکان استفاده بهینه از نیروی انسانی موجود، سازماندهی منابع انسانی با راندمان بالا و… بوده و این خدمات به صورت دقیقه‌ای، با هزینه‌ای مقرون به صرفه انجام می‌شود.

در ادامه در مورد وظایف مشاور منابع انسانی در جذب نیروی کار، سازماندهی، مدیریت، آموزش و تعدیل نیروی کار گفتیم. پلتفرم مباشر توانسته بستری را برای کاربران فراهم کند تا بتوانند بدون محدودیت زمانی و مکانی خدمات مشاوره با کیفیتی را از بهترین مشاوران ایران دریافت کنند. همچنین پلتفرم مباشر در این زمینه خدمات رایگانی را هم برای کاربران خود فراهم کرده است.

مشاهده بیشتر جمع کردن

ثبت برند یا علامت تجاری

مراحل ثبت انواع لوگو، برند یا علائم تجاری

مراحل و فرایند:

  1. تعیین اهداف و برنامه‌های منابع انسانی همسو با استراتژی کل سازمان
  2. بررسی نیازهای نیروی کار، پیشبینی تعداد و نوع کارکنان
  3. شناسایی نیازهای استخدامی و جذب و تبلیغات
  4. برنامه ریزی آموزش ، اجرا و ارزیابی اثرگذاری آموزش کارکنان
  5. تعیین اهداف عملکردی برای هرکدام از کارکنان
  6. ارزیابی و بازخورد و ارائه پشتیبانی به کارکنان
  7. تعیین ساختار حقوق و دستمزد، مزایا و پاداش
  8. ایجاد روابط موثر، ارتقا روابط کاری و مدیریت اختلافات
  9. مدیریت فرایند خروج و ارزیابی تجربه کارکنان

مدارک و شرایط ثبت برند

مدارک و شرایط:

  1. رزومه درخواست دهنده‌ها
  2. نتایج آزمون ها و مصاحبه‌ها
  3. قرارداد استخدام
  4. گزارش های ارزیابی عملکرد
  5. گزارش شکایات و اختلافات کارکنان
  6. گزارش استعفا و اخراج
مدارک لازم برای ثبت برند حقیقی
من یک آیتم محتوا هستم.برای ویرایش برروی دکمه کلیک کنید.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است
مدارک لازم برای ثبت برند حقوقی
من یک آیتم محتوا هستم.برای ویرایش برروی دکمه کلیک کنید.لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است

مراحل ثبت برند در مباشر

هزینه و قیمت:

هزینه های منابع انسانی به کل هزینه های مرتبط با کارکنان اعم از استخدام و جذب، آموزش، حقوق دستمزد، دریافت مشاوره تخصصی، نرم افزار تخصصی منابع انسانی و غیره است.

مراحل ثبت برند در مباشر

زمان بندی و اجرا:

منابع انسانی شامل مجموعه ای از فعالیت ها و فرایندهایی است که باید به طور منظم و با دقت برنامه ریزی و اجرا شوند.

سوالات متداول

سوالات متداول:

چه روش‌هایی برای جذب و استخدام  نیروی بااستعداد وجود دارد؟

با استفاده از روش های مختلف جذب مانند همکاری با دانشگاه‌ها، شبکه سازی و مصاحبه‌های دقیق با ارزیابی مهارت های عملی.

چگونه میتوان مشکلات و اختلافات میان کارکنان را حل کرد؟

برگزاری جلسات مشاوره، شنیدن نظرات هر دو طرف، راه‌حل ‌های منطقی و منصفانه و اجرای سیاست گذاری های واضح و شفاف درباره مدیریت اختلافات.

چطور پروسه عملکرد کارکنان را ارزیابی کنیم؟

این ارزیابی معمولا شش ماهه و یا سالیانه است. در این فرایند اهداف فردی و گروی که از پیش مشخص شده بررسی می شود. در این فرایند کارکنان بر اساس معیارهای مشخص ارزیابی می شوند. مانند بررسی مصاحبه‌های فردی، دریافت بازخورد از همکاران و گزارش های روزانه کارکنان

guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
فهرست مطالب
No data was found

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید تا پشتیبانان مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

مقالات مرتبط

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید تا پشتیبانان مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.