...

نیاز به مشاوره و خدمات دارید؟

با تکمیل فرم زیر، در کوتاه ترین زمان، خدمات، مشاوره و آموزش دریافت نمایید.

نیاز به راهنمایی بیشتری دارید؟

جهت دریافت مشاوره فرم زیر را تکمیل کنید تا تیم پشتیبانی مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرد.

دریافت مجوز مشاغل خانگی به چه صورت است؟

دریافت مجوز مشاغل خانگی

امتیاز دهید

فهرست مطالب

دریافت مجوز مشاغل خانگی به چه صورت است؟

دولت به استناد اصول بیست و هشتم و چهل و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با توجه به سند چشم‌ انداز بیست ساله، مشاغل خانگی را مطابق قانون، ساماندهی و حمایت می‌کند.

در این راستا دولت اقدام به اعطای مجوز مشاغل خانگی به متفاضیان کرده است. به منظور اخذ مجوز مشاغل خانگی، شخص باید به سامانه صدور و ثبت نام مجوز مشاغلی خانگی مراجعه نماید. سامانه ثبت نام و صدور آنلاین مجوز مشاغل خانگی، همان سایت درگاه ملی مجوزهای کشور است. افراد به منظور دریافت این مجوز، می بایست به سامانه درگاه ملی مجوزها مراجعه نموده و از بخش کسب و کارهای خانگی، نوع شغل مورد نظر خود را انتخاب کنند. مدت زمان گرفتن مجوز مشاغل خانگی در کسب و کارهای مختلف متفاوت می باشد.

از این رو، در ادامه مقاله حاضر، قصد داریم، به موضوعاتی مثل سامانه صدور، شرایط، مدارک لازم و نحوه دریافت مجوز مشاغل خانگی بپردازیم.

مشاغل خانگی

مشاغل خانگی چیست؟

مطابق با ماده 2 قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مصوب سال 1389، منظور از مشاغل یا کسب و کار خانگی، آن دسته از فعالیت هایی است که توسط عضو یا اعضاء خانواده در فضای مسکونی، در قالب یک طرح کسب و کار، بدون مزاحمت و ایجاد اخلال در آرامش واحدهای مسکونی همجوار، شکل می‌ گیرد و منجر به تولید خدمت و یا کالای قابل‌ عرضه به بازار خارج از محیط مسکونی می‌ گردد.

سایت دریافت مجوز مشاغل خانگی

برای آغاز به کار در زمینه مشاغل خانگی، شخص می بایست مجوزهای لازمه را کسب نموده و فعالیت خود را ثبت و رسمی نماید. به منظور دریافت مجوز مشاغل و کسب و کارهای خانگی، شخص می بایست در سامانه ثبت نام مجوز مشاغل خانگی، که در واقع همان سایت درگاه ملی مجوز های کشور به آدرس g4b.ir می باشد، مراجعه نموده و با توجه به نوع کسب و کار خود، مجوز مشاغل خانگی دریافت نماید.

تسهیلات دریافت مجوز مشاغل خانگی

همچنین، متقاضیان راه اندازی کسب و کارهای خانگی برای دریافت تسهیلات باید به سامانه طرح ساماندهی و حمایت از مشاغل مراجعه و مراحل ثبت نام خود را دنبال کنند. پس از ثبت‌ نام صورت گرفته، کارشناسان وزارت کار از طرح و مکان اجرای آن بازدید کرده و در صورت تایید، روند پرداخت تسهیلات آغاز می گردد که این روند در خصوص مجوزهای پشتیبان قدری طولانی‌ تر است.

برای ثبت برند با شماره 02191095190 تماس بگیرید.

شرایط دریافت مجوز کسب و کار خانگی

شرایط دریافت مجوز کسب و کار خانگی در هر نوع کسب و کار متفاوت است.

اما معمولا یکی از این شرایط که در اغلب مشاغل مشترک است حداقل سن ۱۸ سال می‌باشد.

یکی دیگر از شرایط دریافت مجوز برای مشاغل خانگی حداقل فضای مناسب برای کسب و کار است.

سایر شرایط شامل عدم ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی، صوتی و بصری و رعایت کامل حقوق همسایگان، عرضه و فروش محصول (کالا و خدمات) در خارج از واحد مسکونی، عدم تردد غیرمتناسب با فضای محل سکونت به ویژه در مجتمع های مسکونی و نیز انجام کار صرفا توسط عضو یا اعضاء خانواده در واحد مسکونی از جمله دیگر شرایط مشترک در میان دریافت مجوز مشاغل خانگی می باشد.

همچنین، داشتن گواهی مهارت یا سابقه کاری در شغل مورد تقاضا، داشتن محل مناسب برای انجام فعالیت و قبول تعهدنامه مجوز و تهیه مدارک مورد نیاز، سایر شرایط و ضوابط اخذ مجوز کسب و کار خانگی را تشکیل می دهد.

هم چنین باید شرایط اختصاصی هر کسب و کار نیز مورد رعایت قرار گیرد.

مدارک لازم برای گرفتن مجوز مشاغل خانگی

نوع مدارک و اسناد مورد نیاز برای دریافت مجوز مشاغل خانگی، با توجه به نوع مجوز تعیین می شود، اما یک سری از این مدارک، میان تمام انواع مجوز مشاغل خانگی یکسان می باشد که از جمله آن می توان به گواهی مهارت یا گواهی سابقه کاری فرد شاغل در شغل مورد تقاضا اشاره نمود.

علاوه بر این، داشتن اطلاعاتی هویتی متقاضی دریافت مشاغل خانگی من جمله شناسنامه و کارت ملی و همچنین شرکای وی، از جمله مدارک لازم برای گرفتن این نوع جواز می باشد. علاوه بر این، داوطلب باید مدارک اختصاصی برای دریافت هر مجوز را به طور خاص تهیه نموده و در سامانه بارگذاری کند. براساس احکام قانونی، ارسال تمامی استعلامات بین دستگاهی و پیگیری و دریافت پاسخ آن ها برای هر مجوز کسب و کار، به عهده مرجع اصلی صادرکننده مجوز است.

بر این اساس، مرجع اصلی صادرکننده این مجوز، موظف است مدارک احتمالی لازم برای دریافت پاسخ استعلام ها را در درگاه تخصصی خود به طور دقیق و شفاف اعلام و به صورت الکترونیکی از متقاضی دریافت و طی مدت زمان تعیین شده برای صدور این مجوز، پاسخ این استعلام ها را نیز اخذ نماید. علاوه بر مدارک عمومی، شخص باید مدارک اختصاصی هر کسب و کار را تهیه نماید، به طور مثال، برای مجوز پرورش خانگی زنبور عسل، ارائه مدارک مالکیت زمین، فرم بازدید کارشناسی، گواهی بهداشتی صادره از سازمان نظام دامپزشکی نیز نیاز است.

اگر این مطلب را مطالعه کردید، قطعاً متوجه شده اید که اساساً فرآیند ها، قوانین و خدمات حوزه کسب و کار دارای پیچیدگی های منحصر به فرد است و جزئیات خاص خود را دارد، که انجام آن را برای افراد و صاحبین کسب و کار و مدیران ها سخت و طاقت فرسا می نماید، از این رو بهترین رویکرد در مواجه با انجام امور اداری و فرآیند های آنها دریافت مشاوره تخصصی از مشاوران خبره و مجرب و یا واگذاری آن امور به خدمات دهندگان حرفه ای و قابل اعتماد است. از این رو پلتفرم جامع کسب و کار مباشر، بستر لازم را برای دسترسی سریع، آسان و به صرفه به مشاوران مجرب و خدمات دهندگان حرفه ای فراهم نموده است، شما می توانید از مشاوره آنلاین مباشر(تلفنی، تصویری و متنی) و خدمات آنلاین مباشر( غیرحضوری) استفاده نمائید و درگیر دغدغه انجام امور اداری و فرآیند های پیچیده و طاقت فرسای ادارات فراموش کنید.

از مباشر مشاوره بگیر

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

برای دیدن ویدیوهای آموزشی، مباشر را در آپارات و یوتیوب دنبال کنید.

سایر مقالات

جدیدترین‌های بانک قوانین

دسته بندی قوانین

نیاز به راهنمایی بیشتر دارید؟

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل کنید تا پشتیبانان مباشر در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.